Kezdőoldal - Fito System Home

 Tisztelt Tervező!

 

Örömmel üdvözlöm megújult honlapunkon és bátran ajánlom figyelmébe játszó-, fitnesz- és sporteszközeinket. Amennyiben a Válasszon terméket funkcióba belép gyorsan és tematikusan át tudja tekinteni a portfoliónkat.

Itt minden olyan termék esetében, amely felkeltette az érdeklődését, tovább tud lépni a gyártó PROLUDIC oldalára telepített részletes játszóeszköz bemutató oldalhoz. Itt 3D-s rajzban és fotóval több nézetből is meg tudja nézni a játszóeszközt.  Itt tudja letölteni az összes olyan tervezői fájlt, amelyet Ön a tervezés során használ: JPEG image, 2D DXF, 2D DWG. 3D DWG.

Kérem, hogy amennyiben ezeket az eszközöket tervezi be, mindenképpen vegye fel velem a kapcsolatot. Több olyan eszköz esetében, amelyhez kötelező az ütéscsillapító tér kialakítása, eltér a francia és a magyar szabványos telepítés előírása. Kérésére mi az itthon előírt méretet azonnal és méretezve megadjuk Önnek. Másrészt nem mindegy, hogy az Ön által készített terv költségbecslése mennyire pontos. Mi nem csak a miáltalunk forgalmazott eszközök telepítésének költségbecslését, de akár parki berendezések, műtárgyak és a parképítéshez kapcsolódó munka és anyagdíjak költségvetésének elkészítésében is segítjük Önt.

Végezetül had hívjam fel a figyelmét több fontos szempontra, amely segíti Önt a játszóterek tervezésekor az eszközválasztásban. Amennyiben belép oldalunkon a Válasszon terméket menübe ott eszközfunkciókra bontott kategóriák alá sorolva találja az eszközeinket. A legkisebbek számára (1-3 év)Tiboo fantázianév alatt helyeztük el azt a mesés eszközcsaládot, amely bölcsődék udvarára, vagy olyan játszóterekre, amelyet gyakran fognak látogatni az anyukák a kicsinyeikkel, kínál a csöppségeknek biztonságos, de a képességeiket fejlesztő, élénk színvilágú játékokat.

Az óvodák, és az iskolák alsó tagozatosai számára (3-10 évesek) fejlesztettük az árfekvésbe is jutányos Diabolo eszközcsaládot. Ezek a kedves, de nagyon sok tudással felszerelt eszközök sok eltérő funkciójukkal biztosítják a kisebbeknek a kreatív játék lehetőségét, segítve a limbikus képességeik fejlődését. A Vivarea eszközcsaládot az 5-10 éveseknek ajánljuk. Meleg színeivel ezek az eszközök panelkörnyezetben igazi esztétikai élményt jelentenek.

A 7-13 éveseknek, tehát a játszótereket elsősorban használó korcsoportnak, több játszóeszköz családunk is megfelelő kihívást és dinamikus játszási teret kínál. A Vivacity az élénk színeivel, a Kanopé a természetből ellesett formagazdagságával és egyedi áramvonalával, az IXO futurisztikus kiképzésével igazi kihívást, és széles lehetőségskálát biztosít a közös szerepjátszáshoz. A Biíbox játszóeszköz család pedig egy fontos trendet demonstrál két szempontból is. 1. Újra előtérbe kerülnek a fém (rozsdamentes acélból, fémcsőből, alumíniumból egyaránt elkészítjük) eszközök. Ennek oka a vandalizmussal szembeni elánálló-képességükben és az olcsó karbantartási költségekben keresendők. 2. Amint látni fogja fémből, színes préselt- és polietilén alapú kiegészítőkkel felszerelve, dinamikus és robosztus, de mégis sokféle környezetbe illeszthető formációk megalkotása lehetséges.

Ha pedig iskolák felső tagozatosainak tervez olyan szabadidő teret, amely akár a tornaóra tematikájába is kitűnően illeszkedik, akkor tekintse meg az Egyensúlyozó és mászóeszközökben található termékeket (különösen felhívom a figyelmét a Basic Senior eszközök variációira), a Sport- és fitneszeszközök menüpontban pedig Extrém eszközeinket. Itt olyan megoldásokat talál, amelyekkel a hagyományosan három generációs játszótereket plusz egy generációval bővíteni tudja, mégpedig a kamaszok irányába. A gyermekkorfa jelenlegi alakulása fontos tervezési szemponttá tette ezt a generációt. Ők azért is fontosak, mert a nekik szóló eszközök hiányába a kisebbek eszközeit foglalják le, vagy éppen rombolják azokat.


Kérem, hogy kérdéseivel bátran zaklasson.

Barátsággal üdvözli:

 

Berta Andrea project igazgató